Zonnebanken

Hieronder vind je een overzicht van onze Ergoline zonnebanken. Dit brede aanbod biedt voor ieder huidtype de mogelijkheid verantwoord gebruik te maken van de zonnebank. Let altijd op dat je de juiste beschermingsproducten gebruikt tijdens het zonnen.

Ergoline Prestige Lightvision

HUIDTYPE 3 & 4

De nieuwe Ergoline Prestige Lightvision. De topper onder de zonnebanken met een mooi design en unieke prestaties. De geavanceerde hybride technologie heeft de pigmentatie op het lichaam verder verbeterd. De nieuwe Beauty Light LED Complete garandeert een nog intensievere huidverzorging met meer dan 200 krachtige LED’s en ondersteunt bovendien het bruiningsproces dankzij de gestimuleerde zuurstofproductie. Kortom: maak kennis met onze Ergoline Prestige Lightvision.

Prestige 1600

HUIDTYPE 2, 3 & 4

Een intensieve bruining en huidverzorging in één. Een unieke combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt een bijzonder mooie en intensief bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Door de speciale Beauty Light LEDs krijgen het gezicht en decolleté een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smartsun lampen ervoor dat de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid verbeteren en ondersteunen daardoor het bruiningsproces.

Prestige-S 100

HUIDTYPE 3 & 4

Ook bij de Prestige 1100 hebben wij de Beauty Light lampen uit de Prestige 1600 toegevoegd voor een intensieve bruining en huidverzorging in één. Een unieke combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt een bijzonder mooie en intensief bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Door de speciale Beauty Light spaghetti lampen krijgen het gezicht en decolleté een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smartsun lampen ervoor dat de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid verbeteren en ondersteunen daardoor het bruiningsproces.

Excellence 800

HUIDTYPE 3 & 4

De Excellence serie van Ergoline zorgt voor een gelijkmatige bruining van top tot teen. De zonnebank is voorzien van speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht. De Excellence 800 is een aanrader als u op zoek bent naar een lang houdbare kleur.

Esprit 770

HUIDTYPE 3 & 4

De trendy zonnebank Esprit 770 biedt een heel ontspannende zonnebankervaring. Het grote, ergonomische gevormde Multi Relax-ligvlak ligt heerlijk relaxed. Het moderne bedieningspaneel biedt alle functies die je nodig hebt. Ook biedt deze zonnebank schouderbruiners en Climatronic voor de perfecte temperatuur.

Excellence 700

HUIDTYPE 3 & 4

De Excellence serie van Ergoline zorgt voor een gelijkmatige bruining van top tot teen. De zonnebank is voorzien van speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht. De Excellence 700 is een aanrader als u op zoek bent naar een lang houdbare kleur. Geschikt voor de middelmatige bruiner die al wat heeft opgebouwd of net terug komt van een vakantie.

Avantgarde 600

HUIDTYPE 3 & 4

Met de 3 extra sterke gezichtsbruiners is deze bank voor vele een favoriet. Door de ‘speciale hoek’ in de gezichtstunnel brengt het de sterkte tot over de top van level 5. De ergonomisch gevormde BODYWAVE ligplaat zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen en worden drukpunten grotendeels vermeden.

Evolution 575 ‘Pigmentbank’

HUIDTYPE 2, 3 & 4

De Evolution 575, ook wel “De Pigmentbank” genoemd, bestaat uit een combinatie van UVA en UVB licht, met als extra 58 UVB spaghetti lampen tussen de 34 normale lampen. Deze combinatie maakt het mogelijk om pigment op te bouwen en tegelijkertijd te bruinen. Een techniek die in begin jaren van Ergoline uniek waren. Maar nu nog steeds is deze Evolution 575 een favoriete bank is om je kleur nog wat dieper in te zetten of ter voorbereiding op uw vakantie. Door de extra UVB kunt u een natuurlijke bescherming opbouwen tot een factor 4. En dat is ideaal om niet gelijk op je eerste dag van je vakantie te verbranden als je even niet oplet in de felle zon, (blijven smeren mensen!). Ook is deze zonnebank geschikt voor mensen met huidproblemen, denk aan psoriasis, eczeem en acné door de extra toegevoegde UVB in deze zonnebank.

Evolution 600

HUIDTYPE 2 & 3

Ook bij de Evolution 600 hebben wij de Beauty Light lampen uit de Prestige serie toegevoegd voor een intensieve bruining en huidverzorging in één. Een unieke combinatie van UV-licht en Beauty Light maakt een bijzonder mooie en intensief bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Door de speciale Beauty Light Smartsun lampen zorgen ervoor dat de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid verbeteren en ondersteunen daardoor het bruiningsproces. De Evolution 600 Beauty light is geschikt voor de verwende bruiner die van luxe en verzorging houdt. Instappen vanaf 8 minuten, speciaal voor de gevoelige huid.

Avantage 400

HUIDTYPE 2 & 3

De Advantage 400 kenmerkt zich door de ingebouwde hoofdsteun die zorgt voor een optimaal en stevig ligcomfort. De 3 gezichtsbruiners reflecteren op de speciaal ingebouwde reflectoren ter hoogte van uw achterhoofd en nek die wederom zorgen voor een perfecte bruining rondom. Deze zonnebank is geschikt voor mensen die snel verbranden of een langere tijd niet in de zon zijn geweest, instappen vanaf 8 minuten, speciaal voor de gevoelige huid. Ook is deze zonnebank zeer aantrekkelijk voor studenten vanwege de voordelige prijs!

Classic 8000 ‘deelbruiner’

HUIDTYPE 3 & 4

De Ergoline classic 8000 is het apparaat die grenzen voor deelbruiners heeft verlegd.

Het reusachtige bruiningsveld voor het gezicht, hals, decolleté en bovenlichaam en dan nog de twee handenbruiners geven u echt zin in een bruine kleur. Deze gezichtsbruiner is dan ook de absolute top in de categorie deelbruiners. Door de vorm van de tunnel geven deze gezichtsbruiners uit de Classic serie van Ergoline een extra sterke dimensie. Deze stoel is geschikt voor mensen die moeite hebben om het gezicht op kleur te houden. Door de extra sterke gezichtsbruiners is dit probleem verleden tijd! Ook ideaal voor de winter maanden om uw gezicht op kleur te houden.

Wilt u lekker bij kleuren onder één van onze heerlijke zonnebanken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf bel naar: 026 443 6493.